Sincan'da Büyük Değişim Sürüyor

Sincan Belediyesi daha temiz bir Sincan için araç filosuna çöp konteyner yıkama ve dezenfekte aracını ekledi.
Bu haber 2016-06-15 10:20:15 eklenmiş ve 1010 kez görüntülenmiştir.

Sincan Belediyesi daha temiz bir Sincan için araç filosuna çöp konteyner yıkama ve dezenfekte aracını ekledi. Konteynerler, 3 dakikada yüksek basınçlı ve ilaçlı suyla yıkanıp dezenfekte ediliyor.

Sincan’da temizlik ve hijyen konusunda taviz verilmiyor. Daha temiz bir Sincan için çalışmalarını aralıksız sürdüren Sincan Belediyesi, araç filosuna şimdi de çöp konteyner yıkama ve dezenfekte aracını ekledi. Vatandaşın her gün yanından geçtiği konteynerler, yeni ve modern yıkama araçları sayesinde tertemiz oluyor.

Özel tasarım yıkama aracı, bir konteyneri haznesine alıp sadece 3 dakikada yıkama ve dezenfekte işlemini gerçekleştiriyor. Yıkama işlemi, aracın içerisinde, tamamen kapalı bir ortamda yapılıyor. Sıcak su ile kısa bir sürede yıkanan konteynerler daha sonra sinek ve haşereye karşı özel solüsyonlarla dezenfekte ediliyor. İlçedeki konteynerlerin tamamı bu şekilde daha hijyenik hale getirilerek, yeniden vatandaşların hizmetine sunuluyor.

“Hedefimiz, daha temiz bir Sincan’da yaşamak” diyen Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, çevre temizliğine büyük önem verdiklerini kaydetti. Başkan Tuna, “Şehrimizin her noktasında hijyen ve temizliği sağlamak için aralıksız çalışıyoruz. Vatandaşlarımızın yaşam standartlarını yükseltmek adına gerçekleştirdiğimiz çalışmalarımız devam edecek. Vatandaşlarımızla el ele vererek Sincanımızı daha temiz bir hale getireceğiz” dedi. 

 

Belediye Binasının Bir Blogu Yıkıldı

ETİKETLER :
Okumak İsterseniz -Diğer BELEDİYE haberleri
Gazete Manşetleri

Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 

E-Mail Bülten Kaydı
Arşiv Arama
- -
Anket
Sitemizi Nasıl Buldunuz?
Fena Değil
Güzel
İdare eder
Kötü
Çok kötü
Ankara Portalı | Baskent.org
© Copyright 2015 www.baskent.org. Tüm hakları saklıdır.
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AK Parti Haberleri
EĞİTİM
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi