Atalay Filiz'i Yakalatan Şoför

İzmir'in Menderes ilçesinde yakalanan seri katil Atalay Filiz'in, yakalandığı minibüse binerken şoföre 'Param yok, binebilir miyim?' diye sorduğu, şoförün de minibüse aldığı öğrenildi. Atalay Filiz'i tanıyan şoförün, yolda ihbar üzerine çevirme yapan polislere sürekli selektör yaparak bilgi verdiği ve seri katilin yakalanmasını sağladığı bildirildi.
Bu haber 2016-06-12 14:10:41 eklenmiş ve 1005 kez görüntülenmiştir.

İstanbul Tuzla'da 27 Mayıs günü tarih öğretmeni Fatma Kayıkçı'yı, 2013 yılında da Tümgeneral Hasan Hüseyin Demirarslan'ın TÜBİTAK'ta çalışan oğlu Göktuğ Demirarslan ile Rus sevgilisi Elena Radchikova'yı Ankara'da öldürdüğü iddiasıyla aranan Atalay Filiz'in, İzmir'in Menderes ilçesinde yakalanmasının ardından detaylar da ortaya çıkmaya başladı.

MİNİBÜS ŞOFÖRÜ KONUŞTU
Atalay Filiz'in yakalandığı minibüsün şoförü Kenan A. konuştu. O anları anlatan minibüs şoförü "Barboros Mahallesi'nde benim minibüsüme bindi. 'Araç nereye gidiyor?' dedi bana. Ben de 'Semt Garajı’na gidiyor' dedim. 'Ağabey benim param yok' dedi. Ben de, 'İyi o zaman geç otur' dedim. Biraz bakımsızdı. Binince şüphelendim. Zaten seri katilin ikinci binişiydi benim minibüsüme. Bir hafta önce yine benim minibüsüme bindi. Ben o zaman da jandarmaya haber verdim. Ama yakalayamadılar. Devamlı haberleri takip ettiğim için İzmir'de seri katilin olduğunu biliyordum. Benim minibüsüme binince tanıdım. Üzerinde tişört vardı, gözlük takmıştı, sırt çantası sırtında takılıydı. Elinde de siyah poşet vardı, içinde pet şişe vardı içi su dolu. Minibüse binince minibüsün perdelerini çekti. Daha önce polise ihbarda bulunulmuş. Polisler yolda çevirme yapıyordu. Ben de polise selektör yaptım. Ben işareti yapınca peşimden gelip beni çevirdiler. Polis yakalayınca Atalay Filiz polise 'Benim adım Ömer' dedi" ifadelerini kaydetti.

POLİSE İLK İHBARI BABA OĞUL YAPTI
Atalay Filiz'in ilk bindiği minibüsün şoförü Mustafa B. ise, "Sabah 07.00 sıralarında sefere başladım. Şaşal köyünde birisi önümüze geçti el etti durduk. Bindi. Menderes için 5 lira verdi. 2 lira geri verdim. Menderes merkeze geldik, baktım inmedi araçtan. Biraz daha gittik, bir tane yolcu vardı. Yolcu indi. Daha sonra Atalay Filiz indi. Benim muavinim olarak çalışan oğlum Özgür, bana 'Bu arkadaki yolcu seri katil' dedi. Hemen 156 jandarmayı aradık. Baktım emniyete 500 metre var. Emniyete doğru sürdüm minibüsü. Orada da polise bilgi verdim. Biz polisle bilgi verdikten sonra polis hemen yolan çıkıp seri katili indirdiğim yere gittiler" dedi. 

Seri katili tanıyan Ö.B. (16), sosyal medyadan seri katil Atalay Filiz'i tanıdığını belirterek, "Ben minibüste muavinlik yapıyorum. 5 lirayı bana verdi. Ben para üstü 2 lirayı verdim. Daha sonra dikkatli baktığımda seri katilin olduğunu fark ettim. Bitkin bir hali vardı. Parayı bana verirken elleri karaydı. Muhtemelen ormandan inmişti. Minibüste Menderes merkezde inmedi ara sokaktan geçerken bir anda da minibüsü durdurup indi" diye konuştu.

ÇANTASINDA 20 BİN LİRA ÇIKTI 
Seri katil Atalay Filiz'in üzerinden ve çantasından kendi adına düzenlenmiş, eski bir pasaport, gerçek kimliği, 4 adet kendi fotoğrafı olan başkaları adına sahte kimlik, kendi fotoğrafı ve değişik vatandaşların fotoğrafı olan 3 adet sahte ehliyet, farklı isimler adına 14 adet açık, aktif kredi kartları, 2 adet avcı, komando bıçağı, biber gazı, yaklaşık 10 bin Lira, 3bin 500 euro, bir Fransız vatandaşının vatandaşlık belgesi ve yaşam malzemeleri çıktı. Atalay Filiz minibüse binerken şoför Kenan Aka'ya parasının olmadığını söyleyip bedava yolculuk yapmak istemiş. 

ETİKETLER : Atalay Filiz İzmir Seri katil dolmuş şoförü cinayet zanlısı
Okumak İsterseniz -Diğer YAŞAM haberleri
Gazete Manşetleri

Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 

E-Mail Bülten Kaydı
Arşiv Arama
- -
Anket
Sitemizi Nasıl Buldunuz?
Fena Değil
Güzel
İdare eder
Kötü
Çok kötü
Ankara Portalı | Baskent.org
© Copyright 2015 www.baskent.org. Tüm hakları saklıdır.
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AK Parti Haberleri
EĞİTİM
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi