Pursaklar'da Ramazan Etkinlikleri

Pursaklar Belediyesi’nin Geleneksel Ramazan etkinliklerinin bu yılki adresi yine Şehit Salim Akgül Parkı olacak. 10 Haziran’da başlayacak etkinlikler Kadir Gecesi’nde sona erecek.
Bu haber 2016-06-08 17:54:23 eklenmiş ve 862 kez görüntülenmiştir.

Pursaklar Belediyesi’nin geleneksel Ramazan etkinlikleri geçen yıl olduğu gibi yine şehir merkezindeki Şehit Salim Akgül Parkı’nda renkli görüntülere sahne olacak. Her akşam iftar saatinden sonra başlayacak etkinliklerle ’20 gün 20 gece’ dolu dolu Ramazan programları yapılacak. 7’den 70’e hemen her yaş grubuna hitap eden etkinliklerde sanatçılar halkla buluşacak. Tüm detayların düşünüldüğü programlarda Türk Tasavvuf musikisi, Hacivat-Karagöz oyunu, kukla gösterileri, ateşbaz gösterileri, bilgi yarışmaları, sportif gösteriler, sürpriz hediyeler ve çocuklar için oyun grupları hazırlandı. Ramazan etkinliklerinde STK’lar için özel tasarlanmış stantlar, Ankara evleri de kurulacak. Park içerisinde yer alan yarı açık amfi tiyatro salonunda ise Zekai Tunca, Sedat Uçan, Fatih Yardım, Arif Şahin, Mustafa Özcan, Neyzen Ömer Faruk, Hidayet Can, İkbal Gürpınar’ın bulunduğu isimler Pursaklar halkı ile buluşacak.
"HEMŞEHRİLERİMİZİ RAMAZAN ETKİNLİKLERİMİZE DAVET EDİYORUM"
Yoğun bir Ramazan programı hazırlandığını açıklayan Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, "Şehit Salim Akgül Parkımızda düzenleyeceğimiz Ramazan etkinliklerimize hemşehrilerimi davet ediyorum. Eski Ramazanlara olan özlemi giderecek bir program hazırladık. İnşallah hep birlikte tüm İslam alemi huzur içinde bir Ramazan geçirerek bayrama kavuşur. Rabbim oruçlarımızı, ibadetlerimizi kabul etsin. Başta hemşehrilerim olmak üzere tüm İslam aleminin Ramazan-ı Şerifi mübarek olsun" dedi.
Başkan Çetin, İstanbul’da meydana gelen terör olayında hayatını kaybeden şehitlere Allah’tan rahmet diledi.

ETİKETLER : pursaklar ankara başkent pursaklarbelediyesi selçukçetin
Okumak İsterseniz -Diğer ANKARA HABER haberleri
Gazete Manşetleri

Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 

E-Mail Bülten Kaydı
Arşiv Arama
- -
Anket
Sitemizi Nasıl Buldunuz?
Fena Değil
Güzel
İdare eder
Kötü
Çok kötü
Ankara Portalı | Baskent.org
© Copyright 2015 www.baskent.org. Tüm hakları saklıdır.
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AK Parti Haberleri
EĞİTİM
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi