Elmadağ'da Mezuniyet Şöleni

Ankara Üniversitesi Elmadağ Meslek Yüksekokulunun 2015-2016 Eğitim-Öğretim yılı mezuniyet töreni Elmadağ Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezi konferans salonunda düzenlendi.
Bu haber 2016-06-03 15:09:39 eklenmiş ve 1052 kez görüntülenmiştir.

2007 yılında eğitime başlayan Elmadağ Meslek Yüksekokulu 8. dönem mezuniyet törenine; Elmadağ Kaymakamı Resul Kır,Belediye Başkanı Gazi ŞAHİN, Rektör Yrd. Prof.Dr.Ayhan Elmalı,Fen Fakültesi Dekanı Prof.Dr.Hüseyin Bereketoğlu,Mühendislik fakültesi bir önceki dekanı ProfDr.Ali Ulvi Yılmazer,Eczacılık Fakültesi önceki dekanı Maksut Coşkun,Fen Fakültesi Matematik Bölüm Başkanı Prof.Dr.Cihan Orhan Mühendislik Fakültesi Fizik Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof.Dr.Tülay Serin, Türk İnkılap Tarihi Enstitüsü Md.Yrd. Doç.Dr.Necdet Aysal ,Ankara Üniversitesi Meslek Yüksek Okulları Müdürleri,Elmadağ MYO Müdürü Prof. Dr.Hüseyin Ünver,İlçe Daire Amirleri,Okul Müdürleri,Birçok öğretim görevlisi veliler ve öğrenciler katıldı.

MYO Müdürü Prof.Dr.Hüseyin Ünver; “Yoğun geçen bir eğitim-öğretim yılını daha geride bıraktık. Elmadağ Meslek Yüksekokulu olarak iyi yetişmiş, donanımlı, alanlarında yetkin olmanın yanı sıra çağdaş, sosyal ve paylaşımcı gençleri ülkemiz hizmetine sunmanın heyecanını ve mutluluğunu yaşıyoruz. Kuruluşundan bu güne kadar mezun ettiğimiz binden fazla öğrencimize bu yılda yeni mezunlarımızı ekleyerek toplam 1250 mezun öğrenciye ulaşmış olacağız.Tüm öğrencilerimizi başarılarından dolayı tebrik ediyorum.”dedi.

Dereceye Giren Öğrenciler Ödüllendirildi

Okul birincisi Selçuk Akkaya,ikincisi, Alihan Şirin ,üçüncüsü ise Sümeyye Gülmez ödüllerini ve teşekkür belgelerini protokolün elinden aldılar. Yıl içerisinde yapılan çeşitli proje yarışmalarında dereceye giren öğrencilere başarı belgesi ve tüm mezun olanlara mezuniyet belgeleri takdim edildi. Öğrenciler tarafından yıl boyunca yapılan projelerinden oluşan sergi düzenlendi.gösteriler ve müzik dinletisi büyük beğeniyle izlendi. Program 2015-2016 Eğitim-Öğretim yılını okul birincisi olarak tamamlayan Selçuk Akkaya’ nın okulun yaş kütüğüne plaket çakmasıyla devam etti.

Sıra Millete En İyi Hizmeti Vermeye Geldi

Elmadağ Belediye Başkanı Gazi Şahin öğrencileri diplomalarından dolayı tebrik ederken; "Uzun ve zorlu hayat yolculuğunda önemli bir sınavı tamamladınız. Bu mezuniyet hem ailelerinizin hem de sizlerin gurur günü.Bir çağın en büyük sermayesi yetişmiş insandır. Hayat yarışında her bitiş bir başlangıçtır. Cesur olun, cesaretli olun, girişimciliği ihmal etmeyin. Okul bitse de hayatın daha zor olan bir gününe başlıyorsunuz. Şimdi Sıra milletimize, devletimize en iyi şekilde hizmet etmekte” dedi.

Kepler Mutluluk ve Başarı Duygularıyla Havada Uçuştu

Keplerini geri sayım bittikten sonra havaya atan öğrencilerin mutlulukları keplerle beraber zirveye ulaştı.

ETİKETLER :
Okumak İsterseniz -Diğer BELEDİYE haberleri
Gazete Manşetleri

Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 

E-Mail Bülten Kaydı
Arşiv Arama
- -
Anket
Sitemizi Nasıl Buldunuz?
Fena Değil
Güzel
İdare eder
Kötü
Çok kötü
Ankara Portalı | Baskent.org
© Copyright 2015 www.baskent.org. Tüm hakları saklıdır.
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AK Parti Haberleri
EĞİTİM
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi