KOSGEB’ten KOBİ’lere 300 Bin TL Destek

KOBİ Gelişim Destek Programı kapsamında 3 ayrı çağrıdan oluşan yeni destek paketi KOBİ’lere toplamda 300 milyon TL daha destek verecek.
Bu haber 2016-05-31 16:58:31 eklenmiş ve 717 kez görüntülenmiştir.

KOSGEB, KOBİGEL- KOBİ Gelişim Destek Programı ile “Bilişim Teknolojileri KOBİ'lerinin Geliştirilmesi”, “Hızlı Büyüyen KOBİ'lerde Kapasite Geliştirme” ve “KOSGEB Destekli Girişimlere İvme” isimli üç yeni çağrı daha yayınlandı. Bir önceki çağrıda yer alan NACE Kod sınırlamasının genişletildiği yeni çağrı daha fazla işletmeye ulaşmayı hedefliyor. KOBİGEL- KOBİ Gelişim Destek Programı'na yönelik projesini hazırlayan ve gerekli şartları sağlayan KOBİ'ler, projelerinin kurul tarafından kabul edilmesi durumunda destek alma hakkını kazanacak.
Programın toplam bütçesi 300 milyon TL olup bu program kapsamında hazırlanacak kapasite geliştirme projelerine verilecek destek üst limiti geri ödemesiz 300 bin TL ve geri ödemeli 300 bin TL olmak üzere toplam 600 bin TL’dir. Bilişim sektöründe faaliyet gösteren işletmeler ise üst limiti geri ödemesiz 100 bin TL, geri ödemeli 150 bin TL olmak üzere toplamda 250 bin TL destek almaya hak kazanacaklardır.
Proje başvuruları 30 Mayıs-1 Temmuz 2016 tarihleri arasında alınacak olan programa ilişkin bilgilendirme toplantısı gerçekleştirilecek. 

ETİKETLER : kobi destek 300 tl kosgeb nace kod bilişim
Okumak İsterseniz -Diğer EKONOMİ haberleri
Gazete Manşetleri

Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 

E-Mail Bülten Kaydı
Arşiv Arama
- -
Anket
Sitemizi Nasıl Buldunuz?
Fena Değil
Güzel
İdare eder
Kötü
Çok kötü
Ankara Portalı | Baskent.org
© Copyright 2015 www.baskent.org. Tüm hakları saklıdır.
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AK Parti Haberleri
EĞİTİM
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi