Çankaya'da 287 Minik

Çankaya Belediyesi Gündüz Bakımevlerinde üç yıldır okul öncesi eğitim alan 287 çocuk mezun oldu. Hafta boyunca mezuniyet törenlerinin yapıldığı Çağdaş Sanatlar Merkezi renkli ve eğlenceli anlara sahne oldu.
Bu haber 2016-05-28 16:33:45 eklenmiş ve 576 kez görüntülenmiştir.

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, hafta boyunca süren törenlerde aileleri ve çocukları yalnız bırakmadı. Bin 500 çocuğun eğitim aldığı Çankaya Belediyesi Gündüz Bakımevlerinde okul öncesi eğitim hayatını tamamlayan 287 minik öğrenci, mezuniyet heyecanı yaşadı. Her yıl olduğu gibi bu yıl da Çağdaş Sanatlar Merkezi’nde düzenlenen mezuniyet törenlerinde, 11 gündüz bakımevi öğrencileri sanatsal ve sportif gösterilerle göz doldurdu. Çocuklarının sahnelediği gösterileri keyif ve heyecanla izleyen ailelerin mutluluğuna Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen de ortak oldu.
"YOLUNUZ AÇIK OLSUN"
Çocuklara ve ailelere seslenen Alper Taşdelen, "Mustafa Kemal’in ışığında bilimsel eğitim vermeye, aydınlık yarınlar için pırıl pırıl çocuklar yetiştirmeye devam edeceğiz. Çocuklarınızı bize emanet ettiğiniz için teşekkür ederiz. Verdiğimiz bu hizmeti çok daha ileri taşıyacağımızı bilmenizi isterim. Çocuklarımıza yeni eğitim-öğretim hayatlarında başarılar diliyorum. Yolunuz açık olsun" diye konuştu.
Ailelerin büyük bir heyecanla izlediği mezuniyet töreni, çocukların yıl boyunca öğrendiklerini ve geliştirdikleri yeteneklerini sergilemeleri için fırsat oldu. Sahnede şarkı söyleyip dans eden minikler, sportif gösterilerdeki performanslarıyla da izleyenlerden tam not aldı. Birbirinden renkli ve güzel kıyafetler içinde çeşitli dans gösterileri yapan çocuklar, okudukları şiirlerden başarıyla çaldıkları enstrümanlara kadar ilkokula gitmeye hazır olduklarını gösterdi. Anne-babaların kimi zaman gözyaşlarını tutamadığı mezuniyet töreninin sonunda hep beraber keplerini havaya fırlatan küçük mezunlar, büyük alkış aldı.

ETİKETLER : ankara. çankaya başkent minik belediye mezun
Okumak İsterseniz -Diğer ANKARA HABER haberleri
Gazete Manşetleri

Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 

E-Mail Bülten Kaydı
Arşiv Arama
- -
Anket
Sitemizi Nasıl Buldunuz?
Fena Değil
Güzel
İdare eder
Kötü
Çok kötü
Ankara Portalı | Baskent.org
© Copyright 2015 www.baskent.org. Tüm hakları saklıdır.
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AK Parti Haberleri
EĞİTİM
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi