AK Parti Keçiören, Geleceğin Siyasetçilerini Yetiştiriyor

AK Parti Keçiören İlçe Başkanlığı bünyesinde 8-13 yaş grubundan oluşan çocuklardan oluşan AK Parti Keçiören İlçe Çocuk Yönetim Kurulu teşekkül ettirildi.
Bu haber 2016-05-26 13:45:32 eklenmiş ve 1105 kez görüntülenmiştir.

AK Parti Keçiören, Geleceğin Siyasetçilerini Yetiştiriyor

SİYASETE ÇOCUK DİZAYNI

AK Parti Keçiören İlçe Başkanlığı bünyesinde 8-13 yaş grubundan oluşan çocuklardan oluşan AK Parti Keçiören İlçe Çocuk Yönetim Kurulu teşekkül ettirildi. Ayrıca Osmanlıspor Taraftar Derneği’nin verdiği destekle 2002-2006 doğumlu çocuk futbol ligi oluşturuldu.

AK Parti Keçiören İlçe Başkanı Av. Zafer Çoktan, AK Parti olarak çocukların zihinsel, bedensel olarak gelişimlerine büyük önem verdiklerini bu konuda önemli kanuni düzenlemeler yaptıklarını belirterek, “Keçiören İlçe Başkanlığı olarak çocuklarımızın sosyalleşmesi için 8-13 yaş grubundan oluşan Çocuk Yönetim Kurulu oluşturduk. Çocuk Yönetim Kurulumuzun yanı sıra oluşturduğumuz çocuk ligi ile de bedensel gelişime katkı sağlamayı planlıyoruz” dedi.

Türkiye’nin geleceğinin iyi yetişmiş çocuklara, kendinden emin gençlere emanet edileceğini, bunun için yarınları düşünerek hareket ettiklerini anlatan Zafer Çoktan, İlçe Yönetiminde yer alan yöneticilerimizin ve belediye meclisi üyelerinin çocuklarından oluşan bir yapı meydana getirdik” ifadelerini kullandı.

Sevgi Dolu Bir Türkiye

“Çocuklarımız için sevgi dolu bir Türkiye hedefliyoruz” diyen AK Parti Keçiören İlçe Başkanı Zafer Çoktan, “Siyaset toplumu dizayn etme, insanlığa güzellikler, alternatifler sunma sanatıdır. Siyasetin yozlaşmadan bu prensipler doğrultusunda şekillenmesi gerekmektedir. Biz de Çocuk Yönetim Kurulu oluşturarak, çocuklarımıza yönelik faaliyetler gerçekleştirerek, çocuklarımızın sosyalleşmesini, yönetim bilincini kazanmalarını hedefledik. Bir de siyasetin yoğun ortamında ailelerine vakit ayıramayan yöneticilerimizin böyle bir etkinlikle bu boşluğu gidermelerini hedefledik” şeklinde konuştu.

Çocuk Futbol Ligi

Mahallelerarası Çocuk Ligi hakkında da bilgi veren AK Parti Keçiören İlçe Başkanı Av. Zafer Çoktan, “2002-2006 doğumlu çocuklarımızdan oluşan mahalle takımları teşekkül ettirdik. Şampiyonamıza 32 takım başvuru yaptı. Osmanlıspor Taraftarlar Derneği de takımlarımıza forma ve malzeme desteği verdi. Organizasyon tamamlandığında şampiyon olan takımımız başta olmak üzere takımlarımıza, centilmence hareket eden oyunculara ödüller vereceğiz” dedi.

AK Parti’nin Türk siyasi tarihine önemli mührünü vurduğunu, çok partili dönemden tek başına en uzun süre iktidarda kaldığını hatırlatan Çoktan, “Bu durumun arkasında yatan gerçek, toplumla uzlaşması, toplumsal değerlere sahip çıkması ve sürekli yenilikler peşinde koşmasıdır”  ifadelerini kullandı.

 

ETİKETLER : AK Parti Keçiören Zafer Çoktan
Okumak İsterseniz -Diğer ANKARA HABER haberleri
Gazete Manşetleri

Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 

E-Mail Bülten Kaydı
Arşiv Arama
- -
Anket
Sitemizi Nasıl Buldunuz?
Fena Değil
Güzel
İdare eder
Kötü
Çok kötü
Ankara Portalı | Baskent.org
© Copyright 2015 www.baskent.org. Tüm hakları saklıdır.
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AK Parti Haberleri
EĞİTİM
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi