Pursaklar'da 2. Bahar Şenliği

Pursaklar Belediyesi tarafından 2.’si düzenlenecek olan Bahar Şenliği, hava muhalefeti nedeniyle 5 Haziran Pazar gününe ertelendi.
Bu haber 2016-05-24 16:01:53 eklenmiş ve 603 kez görüntülenmiştir.

Pursaklar Belediyesi’nin özgün hizmetlerinden biri olan ’10. Dedeler Neneler 2. Bahar Koşusu ve Yağlı Güreş’ spor müsabakasını içeren 2. Bahar Şenlikleri için tüm hazırlıklar tamamlandı. 29 Mayıs Pazar günü yapılması planlanan şenlikler, hava muhalefeti nedeniyle bir hafta ertelendi. 5 Haziran’da yapılacak olan bahar şenliğinde ilk önce dedeler ve neneler ikinci bahara koşacak, ardından pehlivanlar er meydanına çıkacak.
Her yıl yoğun ilgi gören Dedeler ve Neneler 2. Bahar Koşusu’na bu sene de bin 500’ün üzerinde başvuru yapıldı. Yaşı geçkin ama gönlü genç dede ve neneler ikinci baharlarına koşarak hem spor yapmanın önemli olduğu mesajı verecek hem de kaplıca tatili, Bursa gezisi ve sürpriz hediyeler kazanacak. Koşunun ardından Ayyıldız Mahallesi Özgürlük Parkı’nda er meydanına çıkacak olan pehlivanlar, ata sporu güreşle bahar şenliğini sürdürecek.
Ata sporunu ilçede yaşatıp, dede ve neneleri sporla buluşturan Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, “Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden aldığımız bilgilere göre bu hafta sonu yağışlı bir hava görünüyor. Hava muhalefeti nedeniyle şenliğimizi bir hafta sonra yapacağız. 5 Haziran’da tüm Ankaralıları etkinliğimize bekliyoruz. Pazar günü hep birlikte Özgürlük Parkımızda buluşup bu güzelliği yaşayacağız” dedi.
5 Haziran Pazar günü saat 10.00’da Osman Bey Caddesi’nden Dedeler ve Neneler Koşusu ile başlayacak olan 2. Bahar Şenliği, Ayyıldız Mahallesi Özgürlük Parkı’nda devam edecek.

ETİKETLER : pursaklar bahar şenlik spor güreş
Okumak İsterseniz -Diğer ANKARA HABER haberleri
Gazete Manşetleri

Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 

E-Mail Bülten Kaydı
Arşiv Arama
- -
Anket
Sitemizi Nasıl Buldunuz?
Fena Değil
Güzel
İdare eder
Kötü
Çok kötü
Ankara Portalı | Baskent.org
© Copyright 2015 www.baskent.org. Tüm hakları saklıdır.
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AK Parti Haberleri
EĞİTİM
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi