Hamza Yerlikaya'ya büyük onur!

Dünya Güreş Birliği (UWW), dünya güreş tarihinin grekoromen stildeki en iyi 26 güreşçisi arasına Türkiye'den Hamza Yerlikaya'yı seçti.
Bu haber 2015-02-19 12:09:18 eklenmiş ve 776 kez görüntülenmiştir.

17 yaşında büyükler kategorisinde dünya şampiyonu olarak "Asrın Güreşçisi" unvanını alan ve 2 olimpiyat, 3 dünya, 8 Avrupa Şampiyonluğu kazanarak Türk spor tarihine adını altın harflerle yazdıran Hamza Yerlikaya, spor hayatını sonlandırmasına rağmen güreş otoriteleri tarafından onore edilmeye devam ediyor.
 
İsviçre'nin Lozan kentinde bir araya gelen Dünya Güreş Birliği Yönetim Kurulu Üyeleri, modern güreş tarihi boyunca grekoromen stilde mücadele eden sporcular arasında "Top 26" sıralamasını belirledi. Uluslararası platformda uzun yıllar boyunca Türk Bayrağı'nı dalgalandıran Asrın Güreşçisi ve AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Aday Adayı Hamza Yerlikaya, UWW'nin onur listesinde yer alarak önemli bir başarının altına imza attı.
 
Dünya güreş tarihinin grekoromen stildeki en iyi 26 güreşçi arasına seçilen Hamza Yerlikaya, böyle bir ödüle layık görüldüğü için çok mutlu olduğunu belirterek, Haziran ayında yapılacak genel seçimler neticesinde AK Parti çatısı altında meclise girmesi halinde Türk sporu için parlamentoda çalışmalarına devam edeceğini söyledi.

ETİKETLER : Hamza Yerlikaya'ya büyük onur
Okumak İsterseniz -Diğer SPOR haberleri
Gazete Manşetleri

Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 

E-Mail Bülten Kaydı
Arşiv Arama
- -
Anket
Sitemizi Nasıl Buldunuz?
Fena Değil
Güzel
İdare eder
Kötü
Çok kötü
Ankara Portalı | Baskent.org
© Copyright 2015 www.baskent.org. Tüm hakları saklıdır.
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AK Parti Haberleri
EĞİTİM
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi