Satranç Turnuvası Heyecanı

Ankara Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, "Tek amacımız sizlere en iyi eğitimi vererek, sizleri geleceğe hazırlamaktır. Eğitime yapılan her türlü yatırım değerlidir" dedi.
Bu haber 2016-05-23 19:20:06 eklenmiş ve 546 kez görüntülenmiştir.

Ankara Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, "Tek amacımız sizlere en iyi eğitimi vererek, sizleri geleceğe hazırlamaktır. Eğitime yapılan her türlü yatırım değerlidir" dedi.
Yenimahalle Belediyesi, planlı hareket etmek, süratli, doğru ve çabuk düşünebilmeye yardımcı olmak, kişilik gelişiminde satrancın pozitif etkilerinden yararlanmak amacıyla anaokulu öğrencilerini satranç turnuvasında buluşturdu.
Belediyenin 80’inci Yıl Anaokulu, Batıkent Anaokulu ve Şehit Yüzbaşı İlker Aydın Anaokulu’nda satranç eğitim alan 6 yaş grubu 90 minik öğrenci, turnuvada birbirleriyle yarıştı.
Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’ın da izlediği turnuvaya katılan minikler, ailelerinin de tezahüratlarıyla güzel bir yarış sergileyerek, bir yıl boyunca öğrendikleri satrancı dikkatle oynadı. Yarışmanın sonunda Yaşar, tüm öğrencileri 1’inci ilan etti ve başarı belgeleri ile satranç takımı hediye etti.
"Tek amacımız sizlere en iyi eğitimi vererek, sizleri geleceğe hazırlamaktır" diyen Başkan Yaşar, "Eğitime yapılan her türlü yatırım değerlidir. Yenimahalle Belediyesi olarak bunun farkındayız ve elimizden geleni yapıyoruz. İnşallah yetiştirdiğimiz çocuklar, vatana millete faydalı, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çizdiği aydınlık yolda, ülkemizin kalkınmasında ve gelişmesinde önemli görevler üstlenecek nesilleri oluşturacaklar" ifadelerini kaydetti.

ETİKETLER : yenimahalle santranç ankara belediye turnuva
Okumak İsterseniz -Diğer ANKARA HABER haberleri
Gazete Manşetleri

Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 

E-Mail Bülten Kaydı
Arşiv Arama
- -
Anket
Sitemizi Nasıl Buldunuz?
Fena Değil
Güzel
İdare eder
Kötü
Çok kötü
Ankara Portalı | Baskent.org
© Copyright 2015 www.baskent.org. Tüm hakları saklıdır.
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AK Parti Haberleri
EĞİTİM
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi