İnandı ve Başardı

Aydın’ın Kuşadası İlçesi’ne yıllar önce turizm sektöründe çalışmak amacıyla gelen Ayla Eroğlu, ilgisini çeken arıcılık sektöründe marka olmayı başardı. Önce 5 kovan arı ile işe başlayan Eroğlu, şimdi bir yandan üretim yapıp diğer yandan da organik bal satışı yapıyor
Bu haber 2016-05-23 11:37:02 eklenmiş ve 847 kez görüntülenmiştir.

Kuşadası Güzelçamlı’ya Yozgat ilinden geldiğini ve 5 yıl öncesine kadar balı kahvaltıda ve kavanozda gördüğünü belirten Ayla Eroğlu, şimdi arıcılığı en ince ayrıntısına kadar yapıyor. Kendi arıları ve çevredeki arıcılar için eline çekici alıp çıta bile çakan Ayla Eroğlu, “Bölgeye turizm sektöründe çalışmak için gelmiştim. Çevremde çok fazla arıcılar var. Bulunduğum yer de arıcıların merkezi konumunda olunca bu işe merak sardım. Önce 5 kovan arı alıp hobi niyetine başladığım bu iş hoşuma gidince arıcılık yapmaya karar verdim. Kısa sürede işi öğrendim. Şmid bir yandan kovan çakıyorum, diğer yandan organik bal üretiyorum aynı zamanda da ürettiğimiz balları yerli ve yabancı turistlere satıyoruz” dedi.

Kendisini çıta çakarken görenlerin şaşırdığı ve bölgeye gezmeye gelen turistlerin yakın ilgi gösterip fotoğraf çektiklerini belirten Eroğlu, inandıktan sonra başarılmayacak bir iş olmadığını özellikle bayanların kendilerine güvenmelerini tavsiye etti. 

ETİKETLER : Aydın Türkiye Yozgat Ayla Eroğlu arıcıllık
Okumak İsterseniz -Diğer YAŞAM haberleri
Gazete Manşetleri

Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 

E-Mail Bülten Kaydı
Arşiv Arama
- -
Anket
Sitemizi Nasıl Buldunuz?
Fena Değil
Güzel
İdare eder
Kötü
Çok kötü
Ankara Portalı | Baskent.org
© Copyright 2015 www.baskent.org. Tüm hakları saklıdır.
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AK Parti Haberleri
EĞİTİM
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi