Beklenen Pursaklar Devlet Hastanesi

Pursaklar Devlet Hastanesi inşaatı devam ediyor. Son duruma göre, hastane polikliniklerinin kaba inşaatı tamamlandı.
Bu haber 2016-05-20 15:46:28 eklenmiş ve 589 kez görüntülenmiştir.

Pursaklar’ın en büyük ihtiyacı olan 150 yataklı Devlet Hastanesi inşaatı hız kesmeden devam ediyor. Yaklaşık altı aydır çalışmalarını sürdüren yüklenici firma, 2017’de hastaneyi bitirip teslim etmek için gece gündüz mesai yapıyor. 3 bloktan oluşan hastane inşaatında poliklinikler kısmı tamamlandı. Hastane inşaatının yüzde 20’lik kısmı bitti.
Çalışmaların iyi bir şekilde ilerlediğini belirten Belediye Başkanı Selçuk Çetin ise “Hastane inşaatını sık sık ziyaret edip buradaki kardeşlerimizden bilgi alıyoruz. Çalışmaları yakından takip ediyorum. Şu anda üçüncü bloğun temel atma işi tamamlandı, zemin yalıtımına başlanıldı. İşçi kardeşlerimiz çok iyi çalışıyor. Rabbim kolaylık versin” diyerek hastane inşaatını değerlendirdi.
HASTANE, BÖLGENİN İHTİYACINI KARŞILAYACAK KAPASİTEDE
11 mühendisin takip ettiği 300 işçinin çalıştığı hastane inşaatında polikliniklerin ince inşaatına başlandı. Havalandırma ve elektrik tesisatı döşenen poliklinikler içindeki sıva ve boyama işlemi de başladı. Pursaklar Devlet Hastanesi içerisinde Kulak Burun Boğaz (KBB), dâhiliye, ortopedi, diyetisyen, kadın doğum, göz, genel cerrahi, cildiye, göğüs hastalıkları, nöroloji, kardiyoloji, psikiyatri, 7 ameliyathane, 1 sezaryenhane, mescit, mutfak, yemekhane, çamaşırhane, laboratuvarlar, röntgen odaları gibi bölümler yer alacak. Son zamanlarda kamu kurumlarında kreşlerin zorunlu hale gelmesiyle birlikte Türkiye genelindeki yeni yapılan hastanelere anaokulu projeleri de dâhil ediliyor. Bunlardan biri olan Pursaklar Devlet Hastanesi Projesine anaokulu dâhil edildi. Üç blok olarak yapılan hastane, 5 binadan oluşacak. Hasta kabul kısmında anaokulu da bulunacak.

ETİKETLER : Ankara pursaklar Devlet hastanesi belediye polikinlik
Okumak İsterseniz -Diğer ANKARA HABER haberleri
Gazete Manşetleri

Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 

E-Mail Bülten Kaydı
Arşiv Arama
- -
Anket
Sitemizi Nasıl Buldunuz?
Fena Değil
Güzel
İdare eder
Kötü
Çok kötü
Ankara Portalı | Baskent.org
© Copyright 2015 www.baskent.org. Tüm hakları saklıdır.
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AK Parti Haberleri
EĞİTİM
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi