Pursaklar Belediyesi, Kadına Şiddeti Kınadı

Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, AK Parti Pursaklar İlçe Teşkilatı Şubat Ayı Danışma Toplantısı’nda yaptığı konuşmada kadına yönelik şiddeti kınayarak “Kadına kalkan el acizliğin göstergesidir” dedi.
Bu haber 2015-02-19 11:23:09 eklenmiş ve 693 kez görüntülenmiştir.

Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, AK Parti Pursaklar İlçe Teşkilatı Şubat Ayı Danışma Toplantısı’nda yaptığı konuşmada kadına yönelik şiddeti kınayarak “Kadına kalkan el acizliğin göstergesidir” dedi.


Pursaklar Belediyesi Saray Kültür Merkezi’nde düzenlenen AK Parti Pursaklar İlçe Teşkilatı Şubat Ayı Danışma Toplantısı’na Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, AK Parti Ankara İl Başkan Vekili Edip Balcı, AK Parti Pursaklar İlçe Başkanı Mehmet Kabasakaloğlu’nun da aralarında bulunduğu çok sayıda partili katıldı.


Pursaklar’da yürütülen faaliyetlerin değerlendirildiği toplantıda konuşan Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, konuşmasına Özgecan Aslan’a rahmet dileyerek başlayıp kadına şiddeti sert bir dille kınadı. Pursaklar Belediyesi’nin aylık faaliyetini sunan Çetin, Türkiye’de ilk defa Pursaklar Belediyesi tarafından hayata geçirilen ve 4 yıldır devam eden Nezaket Okullarında verilen eğitime vurgu yaptı. Çetin “Nezaket Okullarını açmamızdaki neden şudur; gelecek nesiller sevgiyi, saygıyı, merhameti, hoşgörüyü, çevre duyarlılığını, hayvan sevgisini, iyilik yapmayı, şiddetten uzak durmayı öğrensinler. Bu eğitimleri alan yavrularımız şiddetten, nefretten, kinden uzak yetişerek Nezaket Elçileri olacaklar” dedi.
Ak Parti Ankara İl Başkan Vekili Edip Balcı, yaptığı konuşmada kadına yönelik şiddetin kabul edilmez olduğunu belirterek, Pursakar’daki Nezaket Okullarının çok önemli bir proje olduğunu ifade ederek Başkan Çetin’e teşekkür etti.


Ak Parti Pursaklar İlçe Başkanı Mehmet Kabasakaloğlu da yaptığı teşekkür konuşmasında ilçe teşkilatı olarak yaklaşan 2015 seçimlerine her geçen gün üye sayılarını artırarak, titiz bir çalışma ile hazırlandıklarını açıkladı.

 
ETİKETLER : Pursaklar Belediyesi Kadına Şiddeti Kınadı
Okumak İsterseniz -Diğer ANKARA HABER haberleri
Gazete Manşetleri

Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 

E-Mail Bülten Kaydı
Arşiv Arama
- -
Anket
Sitemizi Nasıl Buldunuz?
Fena Değil
Güzel
İdare eder
Kötü
Çok kötü
Ankara Portalı | Baskent.org
© Copyright 2015 www.baskent.org. Tüm hakları saklıdır.
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AK Parti Haberleri
EĞİTİM
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi