ASİAD Başkanı Barış Aydın, AKP’den Aday Adaylığını Açıkladı

Ankara Sanayici ve İş adamları Derneği (ASİAD) Başkanı Barış Aydın, AK Parti Ankara Milletvekilliğine aday adaylığını açıkladı.
Bu haber 2015-02-18 16:27:27 eklenmiş ve 678 kez görüntülenmiştir.

Ankara Sanayici ve İş adamları Derneği (ASİAD) Başkanı Barış Aydın, AK Parti Ankara Milletvekilliğine aday adaylığını açıkladı.

Barış Aydın, Ankara Marriot Otel’de düzenlediği basın toplantısında AK Parti Ankara 25. dönem milletvekili adaylığını açıkladı. Aydın düzenlediği basın toplantısına, ASİAD Yönetim Kurulu Üyelerinin yanı sıra Ankara Sanayi Ticaret Odası Nurettin Özdebir ve çok sayıda basın mensubu katıldı.

Düzenlediği basın toplantısında konuşan Aydın, Mersin’de hunharca öldürülen üniversite öğrencisi Özgecan Aslan’a Allah’tan rahmet dileyerek başladı. Aydın, “Bugün Türkiye’nin ağladığı çocuğumuz, büyük üzüntü duyduğumuz Özgecan Aslan için Allah’tan rahmet diliyorum. Nasıl beyaz gibi siyah varsa, nasıl gündüz gibi beyaz varsa sevginin de düşmanları var. Zalimler, ahlaksızlar, caniler ve koklamaya kıyamadığımız çocuklarımızı öldürebilen vicdansızlar var. Çocuğumuz Özgecan’ın maruz kaldığı katliamı lanetliyorum” diye konuştu.

Gelecek nesillere güçlü ve kalkınmış bir Türkiye bırakmak için herkesin daha fazla gayret göstermesi gerektiğini ifade eden Aydın, şunları söyledi: “Son 13 yıldır Türkiye’deki kalkınma sürecini çok yakından bilen bir kardeşiniz olarak siyasi istikrarın bu millete kazandırdıklarının farkındayım. AK Parti’nin 2023 ve 2071 gibi hedeflerinden, büyük Türkiye idealinden heyecanlanan birisiyim. Bu topraklarda yaşayan herkes gibi ben de Türkiye’nin yeniden tarih sahnesindeki o güçlü yerini almasını istiyorum. Dünyaya örnek olan medeniyetimizin tekrar dirilmesini, büyük çınarın gölgesinin genişlemesini düşlüyorum. İşte tüm bunlara hizmet edebilmek, Türkiye’nin demokrasi ve özgürlük yürüyüşüne katılmak için milletvekilliğine aday oldum.” dedi.

 
ETİKETLER : ASİAD Başkanı Barış Aydın AKP’den Aday Adaylığını Açıkladı
Okumak İsterseniz -Diğer SİYASET haberleri
Gazete Manşetleri

Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 

E-Mail Bülten Kaydı
Arşiv Arama
- -
Anket
Sitemizi Nasıl Buldunuz?
Fena Değil
Güzel
İdare eder
Kötü
Çok kötü
Ankara Portalı | Baskent.org
© Copyright 2015 www.baskent.org. Tüm hakları saklıdır.
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AK Parti Haberleri
EĞİTİM
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi