MHP'de 'Kurultay' Günü

MHP'de genel başkan adaylarının çağrısı üzerine daha önce kurultayın yapılacağı açıklanan otelin önündeki alanda kalabalık toplanmaya başladı. Polis otel önünde güvenlik noktası oluştururken, partililerin otele geçişine izin verilmiyor. Kalabalık 'Ülkücü hareket engellenemez' sloganı atıyor.
Bu haber 2016-05-15 11:33:49 eklenmiş ve 714 kez görüntülenmiştir.

MHP’de Kurultay Çağrı Heyeti tarafından gerçekleştirilmesi öngörülen toplantı için Ankara’ya gelen çok sayıda grup, Büyük Anadolu Oteli önünde toplandı. 

Esenboğa Havalimanı güzergahında bulunan otelin girişi, mahkemenin tedbir kararına istinaden Ankara Valiliğinin talimatı doğrultusunda İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından barikatlarla kapatıldı. TOMA'lar ve çok sayıda çevik kuvvet otelin önünde güvenlik önlemi alınırken bazı partililer alana dev Türk bayrakları eşliğinde girdi. Kalabalık "Devlet Bahçeli istifa" ve "Ülkücü hareket engellenemez" sloganları atıyor. 

Al Jazeera'ye konuşan delegelerden Mustafa Şahin "İktidar eliyle MHP'nin kurultayı engellenmek isteniyor. Başaramayacaklar." ifadelerini kullandı. 

MHP’li muhalifler Koray Aydın, Meral Akşener, Sinan Oğan ve Ümit Özdağ’ın otele gelmesini bekleyen grup, MHP genel merkezi aleyhinde slogan atarak genel başkan adayları da alana geldi. 

Öncesinde Sinan Oğan'ın Öveçler'deki ofisinde bir araya gelen Akşener, Aydın, Özdağ ve çağrı heyeti son bir değerlendirme yaptı. 

Delegeler için hazırlanana yaka kartları da genel başkan adaylarının ekipleri tarafından hazırlanmaya başladı.  Genel başkan adaylarından Meral Akşene rdün yaptığı açıklamada kurultay için salonun şart olmadığını söylemiş "Gerekirse sokakta yaparız" demişti. 

ETİKETLER : MHP kurultay günü Muhalifler
Okumak İsterseniz -Diğer SİYASET haberleri
Gazete Manşetleri

Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 

E-Mail Bülten Kaydı
Arşiv Arama
- -
Anket
Sitemizi Nasıl Buldunuz?
Fena Değil
Güzel
İdare eder
Kötü
Çok kötü
Ankara Portalı | Baskent.org
© Copyright 2015 www.baskent.org. Tüm hakları saklıdır.
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AK Parti Haberleri
EĞİTİM
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi