Oya Aydoğan Hayatını Kaybetti

Aort damarı yırtılan ve kaldırıldığı hastanede tedavisine yoğun bakımda uyutularak devam eden Oya Aydoğan hayatını kaybetti.
Bu haber 2016-05-15 11:31:04 eklenmiş ve 937 kez görüntülenmiştir.

Boğazına takılan patatesi çıkartmak isterken aort damarı yırtılan ve kaldırıldığı hastanede 12 saat süren ameliyat geçiren Oya Aydoğan o günden bu yana uyutuluyordu.

İşte hastaneden ilk açıklama;

"TEDAVİYE YANIT VERMEDİ"

"07 Mayıs 2016 Cumartesi gecesi, hastanemiz acil servisine “Akut Asendan Aorta Diseksiyonu” tanısı ile başvurmuş, ameliyat edilmiş ve sonrasında yoğun bakımımızda tedavi altına alınmış olan Sayın Oya Aydoğan’ın sağlık durumu, 14 Mayıs 2016 Cumartesi günü saat 23.00 itibarı ile, artan beyin ödeminin sonucu olarak daha da bozulmuş, hastamızın tansiyon düşüklüğü tedaviye yanıt vermeyen şekilde seyir göstermeye başlamıştır. Yapılan tüm müdahalelere rağmen, maalesef hastamız 15 Mayıs 2016 Pazar günü sabaha karşı saat 07.15’te vefat etmiştir."

AORT DAMARI YIRTILMIŞTI

Geçtiğimiz günlerde evinde patates kızartması yerken fenalaşan Oya Aydoğan acil olarak hastaneye kaldırılmıştı. Yapılan incelemelerin ardından aort damarının yırtıldığı anlaşılan ünlü oyuncu hemen ameliyata alınmıştı. 12 saat süren ameliyatın ardından Aydoğan, yoğun bakıma alınmıştı. Yaklaşık 94 saattir yoğun bakımda uyutulan ünlü sanatçının kanaması durdurulmuş ve tansiyonu normale dönmüştü. Beyninde çok sayıda ödem tespit edilen Aydoğan'ın tedavisine başlanmıştı. Yapılan müdahalelerin ardından tedaviye yanıt vermeyen Aydoğan'ın uyutulmaya devam etmesine karar verilmişti.

ETİKETLER : Oya Aydoğan Aort damarı Oya Aydoğan hayatını kaybetti
Okumak İsterseniz -Diğer MAGAZİN haberleri
Gazete Manşetleri

Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 

E-Mail Bülten Kaydı
Arşiv Arama
- -
Anket
Sitemizi Nasıl Buldunuz?
Fena Değil
Güzel
İdare eder
Kötü
Çok kötü
Ankara Portalı | Baskent.org
© Copyright 2015 www.baskent.org. Tüm hakları saklıdır.
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AK Parti Haberleri
EĞİTİM
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi