Başkan Tiryaki Öğretmen Adaylarıyla Buluştu

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, eğitim süreçlerini Altındağ’da tamamlamak üzere olan aday öğretmenlerle bir araya geldi
Bu haber 2016-05-13 15:11:43 eklenmiş ve 548 kez görüntülenmiştir.

Ulucanlar Yarı Açık Cezaevi Kültür Merkezi’nde gerçekleşen buluşmada Başkan Tiryaki, 200 öğretmene seslendi. Başkan Tiryaki, kamu alanındaki tecrübelerini genç öğretmenlerle paylaşarak onlara moral verdi.
Başkan Tiryaki, mesleğe yeni başlayacak olan öğretmenlere önemli tavsiyelerde bulundu. Öğretmenliğin kutsal bir meslek olduğunu dile getiren Başkan Tiryaki, “Bana göre bir öğretmen yaşamı boyunca tek bir öğrenciyi dahi en doğru şekilde yetiştirirse görevini yerine getirmiştir” dedi. Başkan Tiryaki, öğretmenlere kendi meslekleri dışında sanat, edebiyat, müzik ve spor gibi faaliyetlerle ilgilenmelerini tavsiye etti. Öğretmenlerin meslek hayatları boyunca birçok zorlukla karşılaşacağını da söyleyen Başkan Tiryaki, bu engeller karşısında asla pes etmemeleri gerektiğinin altını çizdi.
ÖĞRETMEN ADAYLARINDAN BAŞKAN TİRYAKİ’YE TEŞEKKÜR
Öğretmenlerden Bekir Elçin, Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki tarafından gerçekleştirilen bu seminerin kendileri için oldukça faydalı olduğunu belirtti. Gaziantep’te öğretmenlik yapacağını aktaran Elçin, Başkan Tiryaki’nin kendilerine gösterdiği ilgiden çok memnun kaldığını, çok faydalı bir program olduğunu da sözlerine ekledi. Bir diğer öğretmen Özlem Altıntaş ise şöyle konuştu:
“Veysel Tiryaki, belki bir eğitimci değil ama eğitimcilerin dilinden oldukça iyi anlıyor. Meslek hayatımızda atmamız gereken doğru adımları bugün ondan dinledik. Mesela işimizi severek yapmamız gerektiğini aksi takdirde zor bir süreçle karışılacağımızı söyledi. Yaptığı konuşmadan çıkarılacak önemli dersler var. Örnek alınacak bir insan.”

ETİKETLER : Ulucanlar Veysel Tiryaki Öğretmen Adayları
Okumak İsterseniz -Diğer ANKARA HABER haberleri
Gazete Manşetleri

Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 

E-Mail Bülten Kaydı
Arşiv Arama
- -
Anket
Sitemizi Nasıl Buldunuz?
Fena Değil
Güzel
İdare eder
Kötü
Çok kötü
Ankara Portalı | Baskent.org
© Copyright 2015 www.baskent.org. Tüm hakları saklıdır.
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AK Parti Haberleri
EĞİTİM
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi