Sincan Belediyesi Odun Dağıtıyor

Kış mevsiminin gelmesi ile birlikte de Sincan Belediyesi odun yardımına başladı. Parklar, yol kenarları ve sokak aralarındaki ağaçların yere sarkan, kuruyan ve tehlike arz eden dallarını budayan ekipler, ihtiyaç sahiplerinin evlerini ısıtıyor.
Bu haber 2015-02-18 16:21:15 eklenmiş ve 582 kez görüntülenmiştir.

Kış mevsiminin gelmesi ile birlikte de Sincan Belediyesi odun yardımına başladı. Parklar, yol kenarları ve sokak aralarındaki ağaçların yere sarkan, kuruyan ve tehlike arz eden dallarını budayan ekipler, ihtiyaç sahiplerinin evlerini ısıtıyor. Cadde ve sokaklarda aşağı sarkan ve elektrik telleri ile araçlara sürtünen dallar budanıp dağıtılıp dar gelirli ailelerin bütçelerine katkı yapılıyor. Şu ana kadar 250 ailenin yardımına koşan belediye, ihtiyaç sahiplerinin de sosyal yardım işleri müdürlüğüne müracaat etmesini istiyor.


KAPIYA KADAR HİZMET


Budamalardan elde edilen yaklaşık 5 bin çuval odun, Park Bahçeler Müdürlüğü’nde parçalanarak yakıma uygun hale getiriliyor. Paketlenerek dar gelirli ailelerin kapılarına bırakılan odunlarla evlerin bacası tütüyor.

İmkânlar doğrultusunda yardıma muhtaç vatandaşların ihtiyaçlarına çözüm bulmak için gayret ettiklerini belirten Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna; "Dönemi gelince budanan ağaçlarımızı yakacak yaparak, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza dağıtıyoruz. Soğuk kış günlerinde vatandaşımıza bir nebze de olsa rahatlatmak için imkânlarımız ölçüsünde çalışmaya devam edeceğiz. Hizmet anlayışımızda sorun çıkarmak değil, sorun çözmek var. Herkese ulaşmak, her kesime hizmetlerimizle mutlu etmek istiyoruz." diye konuştu.

 
ETİKETLER : Sincan Belediyesi Odun Dağıtıyor
Okumak İsterseniz -Diğer ANKARA HABER haberleri
Gazete Manşetleri

Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 

E-Mail Bülten Kaydı
Arşiv Arama
- -
Anket
Sitemizi Nasıl Buldunuz?
Fena Değil
Güzel
İdare eder
Kötü
Çok kötü
Ankara Portalı | Baskent.org
© Copyright 2015 www.baskent.org. Tüm hakları saklıdır.
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AK Parti Haberleri
EĞİTİM
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi