İkinci El Oto Alım Satımı Yapan Galerilerin Taşınması

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, ikinci el oto alım satımı yapan galerilerin Akyurt'taki Otonomi'ye taşınmasına ilişkin, "Ankara'da bizim yeni bir yere müsaade etmemiz, kesinlikle ve kesinlikle söz konusu değil. Bunu unutsunlar artık." değerlendirmesini yaptı.
Bu haber 2016-05-12 15:05:18 eklenmiş ve 680 kez görüntülenmiştir.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı  Melih Gökçek, ikinci el oto alım satımı yapan galerilerin  Akyurt'taki Otonomi'ye taşınmasına ilişkin, "Ankara'da bizim yeni bir yere müsaade etmemiz, kesinlikle ve kesinlikle söz konusu değil. Bunu unutsunlar artık." değerlendirmesini yaptı.

Gökçek, yaptığı yazılı açıklamada,  Ankara'da galerilerin yoğun olduğu  Altındağ,  Keçiören, Çankaya ve Yenimahalle Belediye Başkanlarıyla birebir görüştüğünü belirterek, bütün ilçe belediyelerinin ve Büyükşehir Belediyesi zabıtasının, galerilerle ilgili daha yoğun şekilde çalışacağını kaydetti.

"Ankara'nın içinde galeriye kesinlikle müsaade etmeyeceğiz." ifadesini kullanan Gökçek, bugünden itibaren galerilerin önündeki her araba başına ceza kesileceğini, bu cezanın günde yaklaşık 164 lira olacağını belirtti.

İstisnasız her gün bu uygulamanın yapılacağını da ifade eden Gökçek, "Gidecekler, başka çare yok. Şaşmaz'da kamyonlar vardı, o kadar direndiler ama sonunda gittiler ve şimdi hallerinden çok memnunlar. Yani buna inat etmeye gerek yok ki." değerlendirmesini yaptı.

Otonomi'ye gitmemek için direnen grubun kendi aralarındaki özel, kişisel kavgalarını genele yaydıklarını belirten Gökçek, şunları kaydetti: 

"Ankara'da bizim yeni bir yere müsaade etmemiz, kesinlikle ve kesinlikle söz konusu değil. Bunu unutsunlar artık. Belki önümüzdeki dönem belediye başkan adayları çıkarsa ve 'Biz size vereceğiz' derlerse, onların peşinden giderler. Ama bizim dönemimizde bunun olması mümkün değil. 
İster CHP'li, ister MHP'li, ister AK Partili olsun, hiçbir belediye başkanı da bu konuda değişik bir şey düşünmüyor. Herkesin ortak kanaati bu. Yani bu siyasi bir konu değil."

ETİKETLER : Melih Gökçek Akyurt Otonomi Galeriler Keçiören Yenimahalle
Okumak İsterseniz -Diğer ANKARA HABER haberleri
Gazete Manşetleri

Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 

E-Mail Bülten Kaydı
Arşiv Arama
- -
Anket
Sitemizi Nasıl Buldunuz?
Fena Değil
Güzel
İdare eder
Kötü
Çok kötü
Ankara Portalı | Baskent.org
© Copyright 2015 www.baskent.org. Tüm hakları saklıdır.
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AK Parti Haberleri
EĞİTİM
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi