Özgecan Aslan katilinin annesinden olay sözler

Özgecan Aslan 'ın katili Suphi Altındöken'in annesi ilk kez konuştu. Naciye Tan , Özgecan Aslan 'ın ailesinin ayaklarına kapanmaya gitmek istemiş.
Bu haber 2015-02-17 14:36:34 eklenmiş ve 611 kez görüntülenmiştir.

Türkiye Özgecan Aslan cinayetinin şokunu yaşarken katil zanlısı Suphi Altındöken 'in annesi Naciye Tan ilk kez konuştu. Özgecan Aslan 'ı öldürüp ellerini kesen katilin annesi , oğlunun yaptıklarından babasını sorumlu tuttu. Özgecan Aslan 'ın ailesinin ayaklarına kapanmak istediğini söyleyen Naciye Tan 'ın anlattıkları ibretlik.

Özgecan Aslan 'ın babası Mehmet Aslan ise Kanal D haberde yaptığı açıklamalarla Türkiye'yi ağlattı. Mehmet Aslan'ın her sözü ders niteliğindeydi. Özgecan Aslan 'ın babasının metanetli ve bilgece tavrı ekran başındaki herkesin taktirini kazandı. İşte Özgecan Aslan olayında yaşanan son gelişmeler;

SUPHİ ALTINDÖKEN 'İN ANNESİ NACİYE TAN KONUŞTU

Özgecan Aslan 'ı öldüren Suphi Altındöken'in annesi Naciye Tan Show Ana Haber'e oğluyla ilgili gerçekleri açıkladı. Anne Naciye Tan , "Oğlumun böyle bir şey yapacağını asla düşünmedim. Ben onu böyle büyütmedim. Kimse hırsız, katil doğmaz herkes melek doğar. Benim çocuğumun sağlığı bozuk. Babasıyla beraber büyüdü, o yüzden böyle. Benden etkilenmedi babasından etkilendi. Bir insan o ya, benim oğlumun bir insanın canını almaya hakkı yok" dedi.

BABASI BENİ KEMERLE DÖVERDİ
Özgecan Aslan 'ın katilinin annesi Naciye Tan "hiçbir çocuk katil, hırsız terörist doğmaz" diyerek oğluyla ilgili şunları aktardı;

-"Bir hafta önce oğlumla doğum günümde görüştüm. Benim oğlum normaldi. İşine gücüne ailesine bakıyordu. Ailesine nasıl daha iyi bakarım diye onunla mücadele ediyordu. Hiçbir çocuk katil,hırsız, terörist doğmaz. Herkes melek doğar. Onu bu hale getiren bir sürü etken var.

ÖZGECAN 'IN ANNESİNİN BABASININ ELİNİ AYAĞINI ÖPEYİM

-"Ben onların acılarına ne kadar katkı olabilirim ki. Ne diyebilirim. Beni yanlarına götürün dedim. Annesinin babasının elini ayağını öperim. Ben anayım. Benimde kızım var. Kızımın başına bir şey gelsin ister miyim? Asla dilemem.

Ben çocuğumu koruyamadım. Babasının şiddet eğilimi vardı. Biz kaç yıldır ayrıyız. Ben çocuklarımızın onun yanında büyüsün istemedim. Ben kocamdan çok şiddet gördüm ama anneme babama söyleyemedim. Babası kemerle, kesici aletle beni dövdü. Bunları kimseye söyleyemedim.

ETİKETLER : Özgecan Aslan katilinin annesinden olay sözler
Okumak İsterseniz -Diğer GÜNCEL haberleri
Gazete Manşetleri

Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 

E-Mail Bülten Kaydı
Arşiv Arama
- -
Anket
Sitemizi Nasıl Buldunuz?
Fena Değil
Güzel
İdare eder
Kötü
Çok kötü
Ankara Portalı | Baskent.org
© Copyright 2015 www.baskent.org. Tüm hakları saklıdır.
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AK Parti Haberleri
EĞİTİM
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi