Başkent'te Silahlı Market Soygunu

Başkent’te bir markete giren yüzü maskeli ve silahlı 2 kişinin soygun anı güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.
Bu haber 2015-02-17 13:14:24 eklenmiş ve 543 kez görüntülenmiştir.

Başkent'te bir markete giren yüzü maskeli ve silahlı 2 kişinin soygun anı güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. Market çalışanını kolundan tutarak kasaya kadar getiren soyguncu, kasadaki tüm parayı bir poşete doldurarak olay yerinden kaçtı ancak polisten kaçamadı.

Olay, Cuma günü Sincan Mareşal Çakmak Mahallesi'nde bulunan bir markette meydana geldi. Yüzünü sarı bir bezle kapatan, şapkalı bir kişi ile kapşonlu arkadaşı akşam saat 20.30 sıralarında markete geldi. Soygunculardan biri müşteri gibi geldiği markette müşteri olup olmadığını kontrol etti. Diğeri ise yüzünü sarı renkli bir bezle kapatarak, uygun anı bekledi. Daha sonra market görevlisi M.C.'yi silahla tehdit edip kolundan tutarak kasaya kadar getiren soyguncu, kasada bulunan bin 500 TL'yi bir poşete koyup diğer suç ortağı arkadaşıyla beraber olay yerinden hızla uzaklaştı.

Görüntülerde soygunculardan birinin müşteri gibi alışveriş yaptığı görülüyor. Market çalışanı M. C. ise diğer müşterilerle ilgileniyor. Alışverişlerini yapan müşterilerin marketten dışarı çıkmasıyla harekete geçen soyguncu belinden çıkarttığı silahla market görevlisi görevliyi silahla tehdit ediyor. Eli silahlı soyguncu, neye uğradığını şaşıran görevliyi kolundan tutarak kasaya kadar getiriyor.

Marke çalışanının beline silahı dayayan saldırgan kasadaki paraları bir poşete koyuyor. Paraları alan soyguncu, daha sonra elleri cebinde hiçbir şey olmamış gibi yavaş yavaş marketten çıkarak uzaklaşıyor. Market çalışanı ise kısa süreli şokun ardından durumu polis ekiplerine haber veriyor.

24 SAAT GEÇMEDEN YAKAYI ELE VERDİLER

Olayın ardından Sincan İlçe Emniyet Müdürlüğü, Asayiş Büro Amirliği ekipleri, güvenlik kameralarını inceleyerek, kaçan iki soyguncunun yakalanması için çalışma başlattı. Polis ekipleri olaya karıştığı tespit edilen Murat B. ile Fati Ş.'yi sabaha karşı saat 06.00 sıralarında kaldıkları evde yakalayarak, gözaltına aldı. Olayın ardından 24 saat geçmeden yakayı ele veren iki kişi, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. - ANKARA

ETİKETLER : Başkent'te Silahlı Market Soygunu
Okumak İsterseniz -Diğer ANKARA HABER haberleri
Gazete Manşetleri

Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 

E-Mail Bülten Kaydı
Arşiv Arama
- -
Anket
Sitemizi Nasıl Buldunuz?
Fena Değil
Güzel
İdare eder
Kötü
Çok kötü
Ankara Portalı | Baskent.org
© Copyright 2015 www.baskent.org. Tüm hakları saklıdır.
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AK Parti Haberleri
EĞİTİM
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi