Kılıçdaroğlu ile Aile Bakanı 'Önüne Yatma' Polemiği Sonrası İlk Kez Yan Yana

Anıtkabir'deki kutlamalarda Kemal Kılıçdaroğlu ve Aile Bakanı Sema Ramazanoğlu aralarındaki sert polemikten sonra ilk kez yan yana görüntülendi.
Bu haber 2016-04-23 13:27:31 eklenmiş ve 619 kez görüntülenmiştir.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramıve Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin 96. açılış yıl dönümü kutlamaları devlet erkanınınAnıtkabir'i ziyareti ile başladı. Ziyarette dikkat çeken bir ayrıntı vardı. Törende CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Aile Bakanı Sema Ramazanoğlu yan yana görüntülendi. İkili, Kılıçdaroğlu'nun tepki çeken sözleri sonrası ilk kez bir araya gelmiş oldu. Ramazanoğlu'nun Kılıçdaroğlu'nun yüzüne bakmaması dikkat çekti.

DEVLET ERKANI ANITKABİR'DE, HDP YOK

Başbakan Ahmet Davutoğlu, CHP Genel Başkanı Kemal KılıçdaroğluMHP Genel BaşkanıDevlet Bahçeli, bakanlar, milletvekilleri Anıtkabir'deki törene katıldı. HDP'den ise katılım olmadı.

 

Kahraman ve beraberindeki heyet Atatürk'ün mozolesine çelenk bırakarak İstiklal Marşı'nı okudu. Heyet daha sonra Misak-ı Milli Kulesi'ne geçti.

DAVUTOĞLU ÇOCUKLARLA TEK TEK SOHBET ETTİ

Anıtkabir'deki törenin ardından Başbakan Davutoğlu, kendisine seslenen çocukları kırmadı ve yanlarına gitti. Çocuklarla fotoğraf çektiren Davutoğlu, tek tek sohbet ettiği çocuklara sevginin önemini anlattı.

ZİYARETTE DİKKAT ÇEKEN AYRINTI

Devlet erkanının Anıtkabir ziyaretinde dikkat çeken en önemli ayrıntı ise geçtiğimiz günlerde Karaman'daki cinsel istismar olayının ardından sözleriyle tepki çeken CHP lideriKılıçdaroğlu ile Aile Bakanı Sema Ramazanoğlu'nun yan yana gelmesi oldu. Ramazanoğlu'nun Kılıçdaroğlu'na yarım da olsa sırtını dönmesi dikkat çekti.

KILIÇDAROĞLU NE DEMİŞTİ?

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin haftalık grup toplantısında Karaman'da cinsel istismar olayının ortaya çıkmasının ardından Bakan Ramazanoğlu'na yönelik şunları söylemişti:

ETİKETLER : kılıçdaroğlu 23 nisan chp anıtkabir sema Aile bakanı
Okumak İsterseniz -Diğer ANKARA HABER haberleri
Gazete Manşetleri

Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 

E-Mail Bülten Kaydı
Arşiv Arama
- -
Anket
Sitemizi Nasıl Buldunuz?
Fena Değil
Güzel
İdare eder
Kötü
Çok kötü
Ankara Portalı | Baskent.org
© Copyright 2015 www.baskent.org. Tüm hakları saklıdır.
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AK Parti Haberleri
EĞİTİM
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi