Erzurumlu Baba, Göçük Altında Kalan 3 Çocuğunun Cesedine Bakıp Bakıp Ağladı

Erzurum'da yağışlar nedeniyle tek katlı evlerinin toprak damının çökmesi sonucu 3 çocuğunu kaybeden acılı baba, çocuklarının torba içindeki cesetlerine bakıp uzun süre ağladı.
Bu haber 2016-04-13 20:21:34 eklenmiş ve 802 kez görüntülenmiştir.

Erzurum'da yağışlar nedeniyle tek katlı evlerinin toprak damının çökmesi sonucu 3 çocuğunu kaybeden acılı baba, çocuklarının torba içindeki cesetlerine bakıp uzun süre ağladı.

Erzurum'un Tekman ilçesine bağlı Kayaboğaz Mahallesinde yağışlar nedeniyle tek katlı evin toprak damının çökmesi sonucu, aynı aileden 40 günlük Gülsüm, 6 yaşındaki Ayetulah ve 11 yaşındaki Ramazan Kaştı hayatını kaybetti.

ACILI BABA ÇOCUKLARINA BAKIP AĞLADI

Göçük altından cesetleri çıkarılan 3 çocuğunu otopsi için görevlilerle birlikte Erzurum'daki Adli Tıp Kurumu'na getiren Turan Kaştı, torba içindeki cesetlere bakıp uzun süre ağladı.

"ALLAH BÖYLE ACIYI KİMSEYE YAŞATMASIN"

 

Evinin çok eski olduğu için yıkıldığını belirten Kaçtı, "Allah böyle acıyı kimseye yaşatmasın. Gece uyuyorduk. Toprak damlı evimiz üzerimize yıkıldı. Büyük kızım hariç hepimiz enkaz altında kaldık. Kızım komşulara haber verdi ve bizleri toprağın altından çıkardılar. Ama üç yavrumu kurtaramadık. Bunların acısı ile ben nasıl yaşarım" dedi.

YAN YANA DEFNEDİLECEKLER

Adli Tıp Kurumu önüne çekilen minibüs içerisinden çocukların cenazesi çıkarılırken bir sivilpolis memuru eline aldığı ceketle görüntü alınması engellemeye çalıştı. Otopsisinin ardından köye götürülecek olan çocuklar köy mezarlığında yan yana defnedilecek.

NE OLMUŞTU?

Tekman ilçesine 28 kilometre uzaklıktaki 45 hane ve 400'e yakın nüfusun bulunduğu Kayaboğaz Mahallesinde dün gece yarısı Hayriye-Turan Kaştı çiftin tek katlı evlerinin toprak damı, yağışlar yüzünden çöktü. Göçük altında 6'sı çocuk 8 kişi kaldı. Çocuklardan 2'si göçük altından çıkarak komşulardan yardım istedi. Bunun üzerine yardıma koşan komşular, Hayriye- Turan Kaştı ile çocukları toprak altından çıkardı.

ÖLEN ÇOCUKLARDAN BİRİ 40 GÜNLÜK, BİRİ 6, DİĞERİ 11 YAŞINDA

Çocuklardan 40 günlük Gülsüm, 6 yaşındaki Ayetulah, 11 yaşındaki Ramazan Kaştı'nın hayatını kaybettiği göçük olayı ile ilgili olarak soruşturma başlatıldı.

ETİKETLER :
Okumak İsterseniz -Diğer ANKARA HABER haberleri
Gazete Manşetleri

Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 

E-Mail Bülten Kaydı
Arşiv Arama
- -
Anket
Sitemizi Nasıl Buldunuz?
Fena Değil
Güzel
İdare eder
Kötü
Çok kötü
Ankara Portalı | Baskent.org
© Copyright 2015 www.baskent.org. Tüm hakları saklıdır.
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AK Parti Haberleri
EĞİTİM
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi